Τρίτη 14 ΑΥΓ 2018 22:17
 • Ηρακλειο
  26°C
 • Χανια
  27°C
 • Ρεθυμνο
  26°C
 • Λασιθι
  26°C
Ekriti.gr Logo

Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ για την Σούπερ Λίγκ

Ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ για την Σούπερ Λίγκ

potouridarosaaa.jpg

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη (15/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αποφάσισε να ξεκινήσει άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο, προκειμένου η ομάδα να εισπράξει έσοδα, που τα έχει μεγάλη ανάγκη αυτήν την εποχή.
Ηδη έχει γίνει μια σχετική προεργασία πάνω σε αυτό και τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν οι τιμές, που θα προσφέρουν σημαντική έκπτωση στους φίλους της ομάδας, που θα σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 10 Ιουνίου.
«Η ομάδα χρειάζεται έσοδα το επόμενο τρίμηνο, μέχρι να ξεκινήσει να εισπράττει έσοδα από την συμμετοχή της στην Σούπερ Λίγκ» είναι το κεντρικό μήνυμα που αναδείχθηκε από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
*Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ασχολήθηκε ακόμη και με το παιχνίδι με τη Σπάρτη, στις 27 Μαίου στο Γεντί Κουλέ, για το οποίο υπάρχουν σκέψεις να γίνει μια μορφή φιέστας για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ.
Στο παιχνίδι αυτό δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα και ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο.
*Το Δ.Σ. ασχολήθηκε ακόμη και θέματα χορηγιών και προγραμματισμού εσόδων για τη νέα περίοδο.
*Αμεσα θα γίνει μια συνεδρίαση με την παρουσία επιτροπής του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις.

Διαβάστε επίσης. . .

Ευχαριστημένος για μια ακόμα φορά φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου βλέποντας τους...
Μια ακόμη νίκη πέτυχε ο Εργοτέλης στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-0 του ΟΦ...
Ξεπέρασε την περιπέτεια με τηνυγεία του, ο Ρονάλντο, ο οποίος είχε μπει στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής πνευμονίας. Έπειτα...