Τρίτη 23 ΑΠΡ 2019 03:39
 • Ηρακλειο
  12°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  12°C
Ekriti.gr Logo

Να αξιοποιηθεί ο χώρος του “Φάρου” στην Αλικαρνασσό ζητά το “Ηράκλειο” ΟΑΑ

Να αξιοποιηθεί ο χώρος του “Φάρου” στην Αλικαρνασσό ζητά το “Ηράκλειο” ΟΑΑ

tenis1.jpg

“Να αξιοποιηθεί ο “Φάρος” στην Αλικαρνασσό όπου εκεί μπορεί να στεγαστεί το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου, να γίνει μια αθλητική κυψέλη αθλητισμού κι όχι μόνο. Επίσης στο χώρο μπορούν να κατασκευαστούν δύο γήπεδα σκουός, δύο πάντελ, γήπεδα τένις, μια αίθουσα δραστηριοτήτων και μια μόνιμη έκθεση φωτογραφιών και βιβλίων. Επίσης, παραλιακά μπορεί να γίνει ένας ποδηλατοδρόμος”.
Αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση κατέθεσε δια μικροφώνου ο Πρόεδρος του “Ηράκλειο” ΟΑΑ Μιχάλης Δελάκης προς τον Δήμο Ηρακλείου και εκπροσώπων φορέων και Βουλής στην διάρκεια της κοπής πίτας του ομίλου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
Πρόταση που άκουσαν με ενδιαφέρον όλοι και κυρίως ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός που τιμήθηκε από τον όμιλο για τη βοήθεια που προσφέρει.

ζαννιας.jpg, by papoutsakis.a

Υπερ αυτής της πρότασης τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζανιάς που τιμήθηκε κι εκείνος από το “Ηράκλειο”.
Μάλιστα τόνισε “όλοι οι φορείς πρέπει να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση γιατί θα λύσει προβλήματα” ενώ βλέποντας εικόνες από το παρελθόν για το πως ξεκίνησε τη δραστηριότητά του ο σύλλογος (τίμησε τον Ιωάννη Τζοβενή που παραχώρησε τον χώρο το 1928.
Την πλακέτα πήρε η εγγονή του Μιράντα Τζοβενή) και έκλεισε 90+1 χρόνια ζωής σημείωσε “θέματα τειχών πρέπει να τα λύσει η τοπική κοινωνία με την Αρχαιολογία άμεσα”.
Δήμαρχος και ομιλήσαντες στην εκδήλωση εξήραν το έργο που γίνεται στον σύλλογο και δήλωσαν αρωγοί του. Στο τέλος ο κ. Ζαννιάς είπε σε όλους ότι  “εάν εξασφαλιστούν στα “Δύο Αοράκια” 4 κλειστά γήπεδα, δύο κεντρικά, δύο βοηθητικά, με ειδικό τάπητα, μπορεί το Ηράκλειο να διοργανώσει ένα μεγάλο, ΑΤΡ, επαγγελματικό τουρνουά τένις.
Η ομοσπονδία θα το ήθελε αυτό”. Επίσης ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ έδωσε  συγχαρητήρια σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους του ομίλου για την ανάπτυξη – ώθηση του συλλόγου που είναι ένας από τους κορυφαίους της χώρας.
Και αυτός ο σύλλογος να υπενθυμίσουμε ότι διοικείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Δελάκης Μιχάλης
Αντιπρόεδρος-Εφορος τένις: Μπόγρης Κων/νος
Αντιπρόεδρος-Εφορος Μπάσκετ: Καλατζής Θανάσης
Γεν. Γραμματέας: Περδικογιάννης Στέφανος
Ειδ. Γραμματέας: Μπλαβάκης Δημήτρης
Ταμίας: Μαχλής Τάσος
Εφορος πινγκ-πονγκ: Ζερβάκης Νίκος
Εφορος σκάκι: Πρινιανάκης Γιώργος
Εφορος κυλικείου: Κληρονόμος Μανόλης.

Τέλος οι αθλητές-τριες των τμημάτων που βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες του το 2018 ήταν:
ΤΕΝΙΣ
Χάρης Καπόγιαννης, Βαγγέλης Μπόγρης, Ελένη Κωστάκη, Σπύρος Καρακώστας, Κατερίνα Ζαφειροπούλου, Αναστάσης Μανδαλενάκης, Βασίλης Βολτυράκης, Γιάννης Νικολιδάκης, Δημήτρης Μπουνάκης, Εβελίνα Λαμπράκη, Χρυσή Νταμπακάκη, Ευαγγελία Δερμιτζάκη, Στέλιος Περδικογιάννης.
Ομάδα ανδρών (3η στο Πανελλήνιο διασυλλογικό): Χ. Καπόγιαννης, Φ. Γεωργούδης, Β. Μπόγρης, Ι. Μπροκάκης, Προπονητής: Μ. Δαλιανίτης.
Ομάδα γυναικών (άνοδος Α’ Εθνική): Β. Γιορταμή, Ε. Κωστάκη, Κ. Ζαφειροπούλου. Προπονητής: Μ. Δολιανίτης.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Έφηβοι: (πρωταθλητές Κρήτης, 6ος Πανελλήνιο): Γρηγ. Μαραγκουδάκης, Ιωαν. Κυπριωτάκης, Μιχ. Γεωργόπουλος, Δημ. Βιδάκης, Δημ. Βολιτάκης, Ιωαν. Κίτσος / Καλυβιανάκη, Μαν. Μηλαθιανάκη, Μ. Αλεξάκη, Νικ. Σπυριδάκη, Αντ. Στιβακτάκης, Κ. Καλλέργης, Αλεξ. Βαρβεράκης, Κ. Νησιώτης, Κ. Γκίζης και Βαγ. Φλουρής. Προπονητής: κ. Τζανης.
Παίδες: (Πρωταθλητές Κρήτης, 6ος Πανελλήνιο): Ιωαν. Βαμβουκάκης, Μιχ. Καψάλης, Μιχ. Βασιλάκης, Παυλ. Ηλιάκης, Δημ. Ινιωτάκης, Οδ. Κουνετάκης, Γιωρ. Ματθαιάκης, Αντ. Βογιατζάκης, Μιχ. Κουκιαδάκης, Αλεξ. Νταής, Αντ. Περαντωνάκης, Μαρ. Γκίζης, Αντ. Καραπάνος και Ιωαν. Καρεμβυλλάκης. Προπονητής κ. Πινακουλάκης.
ΣΚΑΚΙ
Ασημένια Τσαπάκη, Αριάδνη Κουτσουράκη, Χαράλαμπος Φαρσάρης, Γιάννης Κουτσουράκης, Ασπα Δαγκωνάκη.
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Βαγγέλης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Φίλιππας και Γιάννης Βαρδάκης.

Διαβάστε επίσης. . .

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε στην συνέντευξη τύπου ο Κύπριος τεχνικός Νίκκι Παπαβασιλείου μετά το τέλος της αναμέτρησης...
Η Εθνικής ομάδα μπάσκετ θα δώσει το παρόν σε διεθνές τουρνουά μπάσκετ στην πόλη του Ηρακλείου Μετά το παγκόσμιου πρωτάθλημα...
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΠΟΑ , διοργανώνει την Μεγάλη Πέμπτη 25-4-2019 και ώρα 18.00 στο γήπεδο του ΠΟΑ τουρνουά σε μνήμη...