ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τον Λουκάκου

lukaku.jpg
 clock 20:11 | 10/07/2017

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα ο Ρομέλου Λουκάκου, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βέλγου στράικερ από την Έβερτον για τα επόμενα πέντε χρόνια. «Ο Ρομέλου είναι κατάλληλος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και ένας μεγάλος παίκτης» τονίζει σε δήλωσή του ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Ζοζέ Μουρίνιο, και προσθέτει: «Είναι φυσικό ότι θέλει να εξελίξει την καριέρα του στον μεγαλύτερο σύλλογο. Θα είναι μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ και ξέρω ότι οι παίκτες θα τον κάνουν να νιώσει πολύ ευπρόσδεκτος. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω ξανά μαζί του».
Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κόστος της απόκτησης του 24χρονου Λουκάκου είναι περίπου 75 εκατομμύρια λίρες (περίπου 84,76 εκατομμύρια ευρώ) και τον καθιστά την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στο «Ολντ Τράφορντ» ύστερα από τα 105 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε το περασμένο καλοκαίρι η Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά.