Παρασκευή 19 ΑΠΡ 2019 11:31
 • Ηρακλειο
  15°C
 • Χανια
  15°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  15°C
Ekriti.gr Logo

Ο πρώτος "σύζυγος προς ενοικίαση" στην Ελλάδα μιλά στο ekriti.gr για τη δουλειά του!

Ο πρώτος "σύζυγος προς ενοικίαση" στην Ελλάδα μιλά στο ekriti.gr για τη δουλειά του!

Η μόδα του «συζύγου προς ενοικίαση», μετά την επιτυχία που είχε στο εξωτερικό, έκανε την εμφάνιση της και στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να κάνει αισθητή την παρουσία της παντού καθώς ο άνθρωπος που την έφερε στη χώρα μας αναζητά συνεργάτες. Ο πρώτος «σύζυγος προς ενοικίαση» λέγεται Λευτέρης Λοτσίτσερο και ξεκίνησε εδώ και δύο εβδομάδες την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Αθήνα.

Το ekriti.gr επικοινώνησε μαζί του και έμαθε τι είναι ο "σύζυγος προς ενοικίαση και  πως μπορεί να αξιοποιηθεί.

Όπως μας είπε, οι υπηρεσίες που προσφέρει απευθύνονται σε γυναίκες εργαζόμενες, σε ηλκιωμένους, σε μονογονεικές οικογένειες, σε οικογένειες στις οποίες «τα χέρια του άντρα δεν πιάνουν», όπως λέμε στην καθομιλουμένη, δηλαδή δεν μπορεί να μαστορέψει.

Επί της ουσίας ο κ Λοτσίτσερο έχει στήσει μια εταιρεία τεχνικής υποστήριξης που επιπροσθέτως παρέχει και άλλες υπηρεσίες . Για παράδειγμα ο σύζυγος προς ενοικίαση μπορεί να κάνει τα ψώνια, να πάει στο φαρμακείο, να κάνει baby sitting, να συνοδεύσει έναν ηλικιωμένο εκτός σπιτιού, ή μια γυναίκα που θέλει να πάει σε μια εκδήλωση και χρειάζεται να την πάει κάποιος εκεί, μπορεί να στηθεί σε μια ουρά τράπεζας ή υπηρεσίας για να διεκπεραιώσει μια γραφειοκρατική εργασία, να αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητο και πολλά άλλα, όχι όμως πονηρά.

Η αρχική ιδέα των συζύγων προς ενοικίαση ξεκίνησε στην Ιταλία το 2007 από έναν άντρα που έμεινε άνεργος και είχε ως χόμπι το μαστόρεμα. Σκέφτηκε τότε να κάνει το χόμπι του πράξη και πολύ σύντομα η ιδέα του βρήκε ευρεία απήχηση στην Ιταλία και βγήκε εκτός συνόρων.

Ο  Λευτέρης Λοτσίτσερο, ξεκίνησε από την ίδια βάση. Ήταν θερμοψυκτικός ,που λόγω κρίσης σταμάτησε να έχει δουλειά. Ήλθε σε επικοινωνία με τον Ιταλό εμπνευστή των συζύγων προς ενοικίαση και έβαλε μπροστά να στήσει μια ανάλογη επιχείρηση στην Ελλάδα. Ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και αναζητά, μέσω Franchise, συνεργάτες και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η αρχική απήχηση του εγχειρήματος του φαίνεται να είναι καλή και τα πρώτα τηλέφωνα που ζητούν τις υπηρεσίες του έχουν αρχίσει να πέφτουν.

Όσο για το πόσο κοστίζει ο σύζυγος προς ενοικίαση ο κ Λοτσίτσερο μας λέει πως η εκτίμηση εργασιών και η προσφορά που κάνει είναι δωρεάν ενώ από εκεί και πέρα πληρώνεται με 20 ευρώ συν ΦΠΑ ανά ώρα απασχόλησης.

Ως ιδέα πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι έξυπνη αφού αν απλά εμφανίζονταν στην αγορά με μια νέα εταιρεία τεχνικής υποστήριξης κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί του ενώ ως σύζυγος  προς ενοικίαση , έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω του.

Ελένη Βασιλάκη

 

Διαβάστε επίσης. . .

Κυρώσεις σε Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία επέβαλε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της...
Όλα τα αυγά (συμπεριλαμβανομένων των χύμα αυγών που πωλούνται στις Λαϊκές Αγορές) θα πρέπει να φέρουν πάνω στο κέλυφος με...
Αγρότες έκλεισαν λίγο μετά τις 19:15 τις εθνικές οδούς Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου και Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο...