Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 07:38
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Ο...μύλος, η πολιτική, οι πολιτικοί και τα κόμματα

Ο...μύλος, η πολιτική, οι πολιτικοί και τα κόμματα

μυλος.jpg

Ο μύλος είναι ένα εργαλείο, που αλέθει τα πάντα. Ακόμη και την πολιτική, τους πολιτικούς και τα κόμματα. 

Προσέξτε: 
Πρώτο παράδειγμα: Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η ΝΔ στήριξε την υποψηφιότητα Λαμπρινού, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος έχοντας στην δημοτική του ομάδα τουλάχιστον 15 άτομα νεοδημοκράτες. 
Όμως, μετά από τέσσερα και μισό ολόκληρα χρόνια στην Δημαρχία, ο Λαμπρινός "κόπηκε" στην αξιολόγηση από το κόμμα που τον στήριξε και οι πολιτικοί τους δρόμοι  χώρισαν.
Τα περισσότερα στελέχη της παράταξης, που ανήκουν ιδεολογικά στη ΝΔ, συνεχίζουν να παραμένουν με τον Λαμπρινό και θα τον ακολουθήσουν και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αν ο Λαμπρινός κατέβει τελικά υποψήφιος. 
Μετά το "κόψιμο" από πλευράς ΝΔ ο Λαμπρινός, αναζήτησε πολιτική στήριξη από έναν άλλο ισχυρό φορέα και συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή στο αντίπαλο κόμμα της ΝΔ!
Επειδή αυτό σας το αποκαλύπτει τώρα το ekriti.gr είναι πιθανόν να διαψευστεί. Όμως, για να προλάβουμε την διάψευση, σας αποκαλύπτουμε, ότι την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αλλά και τα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, απασχόλησε το θέμα στήριξης Λαμπρινού. Μάλιστα στην πρόσφατη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αποφασίστηκε η στήριξη Σταρίδα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης έκανε παρέμβαση και πίεσε τα μέλη της, να στηριχθεί ο Λαμπρινός...

Δεύτερο παράδειγμα:
Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε στον Δήμο Ηρακλείου κομματικό ψηφοδέλτιο με τον Ηλία Λυγερό
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Λυγερός κατέρχεται πάλι υποψήφιος με τον ίδιο δημοτικό συνδυασμό "Ενεργοί Πολίτες". Αυτή την φορά όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα Σταρίδα, αφού πρώτα έκανε συζητήσεις και με τον Λαμπρινό, ο οποίος στις περασμένες εκλογές ήταν ο εκλεκτός της ΝΔ.
Εδώ,  θα προσθέσουμε και μία σημαντική λεπτομέρεια: Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την Σταρίδα, αλλά, στο ψηφοδέλτιο Λυγερού μετέχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου του κόμματος. 

Αλήθεια, χρειάζονται κι άλλα επιχειρήματα για να πειστούμε ότι όλοι "μας δουλεύουν" κανονικά και ότι δεν υπάρχουν πλέον ιδεολογίες, αλλά, μόνον συμφέροντα;

Ο ...ψαγμένος

Διαβάστε επίσης. . .

Η εμφάνιση καρκίνου στα παιδιά αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου μετά από τα ατυχήματα. Στη χώρα μας, περίπου 300...
Είναι γεγονός ότι ο δάκος αποτελεί τον μεγαλύτερο εχθρό της ελιάς με τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις στην αγροτική...
Έλεος . Το πιο πολυδουλεμένο πολιτικό και αυτοδιοικητικό σύνθημα «Μαζί συνεχίζουμε», συνεχίζει να ταλαιπωρεί την αισθητική...