Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 21:28
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το Μουσείο "Νίκος Καζαντζάκης" δεν θα κλείσει

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το Μουσείο "Νίκος Καζαντζάκης" δεν θα κλείσει

Το Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης στη Μυρτιά Ηρακλείου επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο γνωστός κρητικός επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Αφορμή , ότι ο κύριος Μαρινάκης αποφάσισε, κατόπιν πρότασης που του έγινε από τη διοίκηση του Ιδρύματος και μάλιστα με αξιοσημείωτη προθυμία, να χορηγήσει στο Μουσείο 80.000 ευρώ κάθε χρόνο επί 10 χρόνια αρχικά.

Σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ένα μουσείο σαν και αυτό ενώ είπε πως αυτό που κάνει είναι κάτι το αυτονόητο και αυτό θα έπρεπε να κάνουν κι άλλοι ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί πως το μουσείο δεν θα κλείσει. Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει τις ζωές όλων, ο κ. Μαρινάκης είπε πως εμείς οι Κρητικοί θα τα καταφέρουμε γιατί ξέρουμε να βρίσκουμε το δρόμο.

Τον επιχειρηματία υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ του Μουσείου Νίκος Καζαντζάκης ο οποίος του εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το μουσείο ενώ του περιέγραψε και την απίστευτη ταλαιπωρία που συνάντησαν όταν ζήτησαν λίγα χρήματα από υπουργείο Πολιτισμού. 

 

Διαβάστε επίσης. . .

Μετά από πολύωρες προσπάθειες οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν...
Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από το Λασίθι και το Ηράκλειο, επιχειρεί περίπου από τις 3:30 το μεσημέρι, για την...
Την απόφαση του για ένταξη του τμήματος Κίσαμος-Χανιά στο έργο της δημιουργίας του νέου Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης,...